Altijd en overal bereikbaar met Teams Calling

Inspiratie: kennisbank

Altijd en overal bereikbaar met Teams Calling

 • Thijs Zantboer
 • Leestijd: 2 minuten
 • 16-06-2022

Teams Calling maakt telefonisch contact persoonlijk, veilig en betrouwbaar.

Binnen enkele maanden is Microsoft Teams uitgegroeid tot een begrip in het nieuwe digitale werken. Microsoft Teams is voor veel organisaties het platform voor alle vormen van collaboratie en communicatie. Ask Roger! (onderdeel van Interstellar) zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen, telefonie en omnichannel oplossingen perfect functioneren vanuit Teams. Ask Roger! is de partner die kennis en expertise laagdrempelig deelt en uw organisatie begeleidt tijdens de migratie naar Teams Calling.

Over Teams Calling

De doorbraak van het hybride werken heeft ervoor gezorgd dat collega’s zich steeds vaker op verschillende locaties bevinden. Hierbij is het belangrijk om het contact niet te verliezen. Bovendien wilt u op een professionele manier met de buitenwereld communiceren. Door Microsoft Teams te integreren met uw telefoniecentrale en diverse applicaties ontstaat een optimale werkomgeving, waarbij medewerkers overal en met elk device via het vaste nummer bereikbaar zijn. Door bijvoorbeeld een koppeling met het CRM-systeem zien medewerkers direct wat er speelt bij een klant die belt. Dit zorgt niet alleen voor een overzichtelijk intern proces en verhoogde productiviteit, maar ook voor tevreden klanten die snel en persoonlijk geholpen worden. Daarnaast is de telefonie dankzij Teams Calling beter beheersbaar, minder afhankelijk van providers én centraal te managen in het Office 365 portal.

Snel migreren naar Teams Calling

Migreren naar een nieuwe telefonieoplossing kan een lastig traject zijn, omdat telefonie voor veel organisaties een vitaal onderdeel is. U wilt altijd bereikbaar zijn en de functionaliteiten houden die u nu ook heeft. Met het FastTrack Teams Calling model van Ask Roger! migreert u op een eenvoudige, professionele manier naar Teams Calling. De drie fases,

FastTrackEnvision, Onboard en Drive Value zorgen voor succesvolle inrichting en gebruik van Teams Calling. In de eerste fase krijgt de Teams oplossing voor uw organisatie vorm door middel van gegevens die uitgevraagd worden met vragenlijsten. In de tweede fase wordt Teams Calling geïmplementeerd en leren medewerkers hoe ze werken met deze nieuwe vorm van telefonie. In de laatste fase ligt de focus op beheer, zodat het platform optimaal functioneert en gebruikt wordt. Ask Roger! biedt een gedegen aanpak waarbij u zelf aan het roer staat, maar geen cruciale stappen mist.

Voordelen van Teams Calling

 • Alle communicatie in één applicatie
 • Koppel uw CRM en maak communicatie persoonlijk
 • Overal en vanaf elk device bereikbaar met het vaste nummer
 • Met één klik bellen vanuit een chatsessie
 • Verhoogde adoptie van Teams
 • Een professionele telefonieoplossing en toch hybride werken
 • Uit te breiden met andere sociale communicatiekanalen en Contact Center functionaliteiten
 • Ook al verkrijgbaar met lagere Microsoft licenties

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Download het DataByte Magazine voor meer informatie.