NAC voetbaldag

Aanmelden NAC voetbaldag

Inspiratie: event

NAC voetbaldag 2022

DataByte en Datamex

Komen jullie ook naar de NAC voetbaldag?

Voorgaande edities van de voetbaldagen waren een groot succes, maar dit jaar wordt het extra bijzonder. De voetbaldag trappen we namelijk af met een rondleiding in het Rat Verlegh Stadion, waarna we met de spelersbus op pad gaan voor een clinic en toernooitje onder begeleiding van NAC spelers. De dag sluiten we af met de prijsuitreiking én een lekkere barbecue!

Over de voetbaldag

In samenwerking met NAC organiseren we op 15 juni een voetbaldag voor kinderen van basisschoolleeftijd vol leuke activiteiten en een gezellige barbecue. We starten de middag met een rondleiding in het Rat Verlegh Stadion en vervolgens rijden de kinderen met de spelersbus van NAC naar Zundert. In het trainingscomplex ontvangen ze een voetbalshirt mét hun eigen naam. Daarna geven een aantal spelers van NAC een clinic en gaan de kinderen onderling de strijd aan tijdens een toernooitje. Het belooft dus een sportieve middag te worden vol plezier!

Ouders/begeleiders zijn natuurlijk ook welkom en kunnen met eigen vervoer mee van de rondleiding in het Rat Verlegh Stadion naar het trainingscomplex in Zundert.

De voetbaldag is het eerste evenement nadat we de strategische samenwerking met Datamex hebben aangekondigd. Relaties van onze Bredase buren zijn daarom ook van harte welkom!

Alleen aansluiten bij de activiteiten in Zundert? Dat is ook mogelijk. Geef dat dan tijdens het inschrijven aan in het opmerkingen veld.

Programma van de NAC voetbaldag:

13:30 uur: Ontvangst in het Rat Verlegh Stadion in Breda
13:45 uur: Start rondleiding door het stadion
14.45 uur: Vertrek met de spelersbus/eigen vervoer naar het trainingscomplex in Zundert
15.30 uur: Aankomst in Zundert, uitdelen gepersonaliseerde shirts en omkleden
16.00 uur: Clinic door een aantal spelers van NAC en toernooitje
De middag sluiten we gezamenlijk af met een prijsuitreiking, de mogelijkheid om met spelers op de foto te gaan en een heerlijke barbecue tot ± 19.00 uur.

Let op: Inschrijven voor de voetbaldag is mogelijk t/m zondag 1 mei i.v.m. het bestellen van de gepersonaliseerde voetbalshirts. 

Sfeerimpressie voorgaande jaren:

Event details

Datum

Woensdag 15 juni

Tijden

13:30 tot ±19.00u

Startlocatie

Rat Verlegh Stadion
Stadionstraat 5
4815 NC Breda

Eindlocatie

NAC trainingscomplex
Rustenburgstraat 14A
4881 DN Zundert

Aanmelden voor de voetbaldag