Online event | Cybersecurity

Inspiratie: events

Cybersecurity

Bekijk het online event van 18 maart 2021 terug

Online event: Cybersecurity – werkbaarheid en beveiliging in balans

Belang van cybersecurity

Het aantal gemelde cyberincidenten neemt sterk toe. Dit valt onder andere te verklaren door de toename aan thuiswerkende medewerkers. Maar er zijn meer ontwikkelingen die tot deze toename leiden. Wat zijn de ontwikkelingen binnen de cybersecurity én hoe kunt u uw organisatie er tegen beschermen terwijl u uw omgeving werkbaar houdt voor collega’s?

Op 18 maart gingen wij erover in gesprek met drie toonaangevende sprekers:

  • Vincent Zeebregts (Security expert) vertelt u alle ins en outs over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity én wat u ertegen kunt doen.
  • Ruud Coppens (Manager Informatisering & Automatisering) heeft in de praktijk dagelijks te maken met zeer privacygevoelige informatie en de beveiliging hiervan. Hoe houdt hij beveiliging en werkbaarheid in balans?
  • Peter Bijker (Business Development Directeur van DataByte) is de host van het online event.

 

Kon u niet tijdens het live online event aanwezig zijn? Geen probleem, u kunt het event terugkijken op een moment dat u uitkomt!

Bekijk hier het online event over Cybersecurity - Werkbaarheid en beveiliging in balans.

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.