Aanmelden Koos Moerenhout Classic 2023

Inspiratie: event

Koos Moerenhout Classic (KMC) 2023

Fietst u met ons mee?

Dit jaar fietsen we als team weer mee met de Koos Moerenhout Classic (KMC) op zaterdag 13 mei. Deze elfde editie is een bijzondere voor ons omdat dit de eerste keer is dat er deelnemers meedoen vanuit onze vestigingen in Breda en Den Bosch. Daarom verhogen we het aantal deelnemers naar 80 personen. Dit jaar verwelkomen we ook een speciale gast in ons team; voormalig profwielrenner Erik Breukink.

Ben u er ook bij? Aanmelden voor ons team dat meedoet aan de Koos Moerenhout Classic is vanaf nu mogelijk via het formulier aan de rechterzijde op deze pagina. Wij kijken enorm uit naar dit prachtige event!

KMC Toertocht

De route die we rijden, een klassiek trainingsrondje van Koos Moerenhout, is 125 kilometer. De route vertrekt vanuit Steenbergen via de Volkerakbrug naar Flakkee en voert ons via de Philipsdam, Oesterdam en de Brabantse Wal weer terug naar Steenbergen.

Ons team delen we op in 3 snelheidsgroepen (28, 30 en 32 km/u) met ieder een eigen teamcaptain als begeleider. Uiteraard kunt u ook aan de andere afstanden (85,155 en 175 kilometer) deelnemen, maar er rijdt dan geen teamcaptain met u mee vanuit DataByte. Indien u met een andere tocht dan de 125 km mee wilt rijden, kunt u dat aangeven in de opmerkingen tijdens het aanmelden. Ieder rijdt de toertocht mee op eigen risico en in verband met de veiligheid hanteren we een maximum van 80 deelnemers.

De inschrijving voor de toertocht, een hoogwaardig wielertenue en een energiepakket verzorgen wij voor u. Aanmelden voor de KMC toertocht kan t/m zondag 5 maart in verband met het bestellen van de wielertenues.

Inspirerende kick-off door Erik Breukink 

Als voormalig profwielrenner weet Erik Breukink wat passie voor wielrennen is. Zijn overwinningen in zowel de Tour de France, de Giro d’italia en de Vuelta d’espana staan ons nog op het netvlies. De topsport heeft hij daarna ook van andere kanten meegemaakt, als tv-commentator en ploegleider. Met veel passie vertelt hij hierover tijdens de kick-off avond 3 mei op ons kantoor in Steenbergen.

Wilt u zich laten inspireren door Erik Breukink? Ook als u niet meerijdt met de toertocht bent u van harte welkom op deze kick-off avond. We starten de avond om 17 uur en sluiten af met een dinerbuffet en het uitreiken van de tenues, aan de deelnemers van de toertocht, omstreeks 19.30 uur.

Alleen aanmelden voor de kick-off kan t/m zondag 30 april 2023.

Programma kick-off avond 3 mei

17.00 uur: Inloop
17.15 uur: Welkomstwoord door Peter Bijker
17.30 uur: Presentatie Erik Breukink
18.30 uur: Dinerbuffet
19.30 uur: Fotomoment en uitreiken tenues voor de deelnemers KMC

Programma KMC toertocht 13 mei

08:00 uur: Ontvangst en samenstellen energiepakket
08:15 uur: Welkomstwoord en koffie
08:45 uur: Fotomoment
09:30 uur: Start route vanuit DataByte
We sluiten na de tocht (vanaf +/- 13.30 uur) gezamenlijk af met een broodje en drankje in ons eigen café ’t Groene Hart.

KMC 2022 DataByte

Event details

Datum

Kick-off 3 mei

KMC 13 mei

Tijden

17.00-19.30 uur

08.00-15.30 uur

Locatie

DataByte B.V.
Drukkerij 3
4651SL Steenbergen

Aanmelden voor de kick-off en/of toertocht.