Aanmelden KMC 2022

Inspiratie: event

Koos Moerenhout Classic 2022

Fietst u met ons mee?

Dit jaar fietsen we weer met een DataByte team mee met de Koos Moerenhout Classic op 21 mei 2022. Extra feestelijk dit jaar, want na twee afgelaste edities wordt dit de tiende editie! Bent u er ook bij? Aanmelden is vanaf nu mogelijk!

Op zaterdag 21 mei is het dan eindelijk zover. Na twee jaar trainen in ons DataByte tenue kunnen we weer meerijden we met de Koos Moerenhout Classic! Rijdt u met ons team mee? Aanmelden kan via het formulier aan de rechterzijde. Uiteraard ontvangt u ook dit jaar weer een nieuw design van het DataByte tenue.

Koos Moerenhout Classic mét Michael Boogerd

Oud-prof Michael Boogerd zal ons dit jaar vergezellen tijdens deze sportieve dag. Hij was actief van 1994 tot en met 2007, in die periode de meest succesvolle Nederlandse klassementsrenner. Zijn belangrijkste overwinningen zijn de koninginnenrit naar de top in La Plagne tijdens de 89ste Ronde van Frankrijk, de Amstel Gold Race in 1999 en twee etappes in de Ronde van Frankrijk. Bovendien werd hij driemaal Nederlands kampioen.

Kick-off avond

Voorafgaand aan de KMC toertocht zelf organiseren we ook weer een zogenaamde kick-off avond. Michael Boogerd fietst niet alleen met ons mee op de dag zelf, hij zal ons op dinsdag 10 mei ook met veel passie vertellen over de hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière. Ook als u niet meerijdt met de toertocht, kunt u zich aanmelden voor deze inspirerende kick-off avond.
Aanmelden voor de kick-off avond kan t/m zondag 1 mei 2022.

KMC toertocht

We rijden dit jaar wederom de 120 km route met 3 snelheidsgroepen (28, 30 en 32 km/u) met ieder een eigen teamcaptain als begeleider. Uiteraard kunt u ook aan de andere afstanden deelnemen, maar er rijdt dan geen teamcaptain met u mee vanuit DataByte. Indien u met een andere tocht dan de 120 km mee wilt rijden, kunt u dat aangeven in de opmerkingen tijdens het aanmelden. Ieder rijdt de toertocht mee op eigen risico en in verband met de veiligheid hanteren we een maximum van 60 deelnemers.

Inschrijving voor de KMC toertocht, het wielertenue en een energiepakket worden zoals altijd ook dit jaar weer door ons verzorgd!
In verband met de levertijd van de wielertenues is het helaas niet meer mogelijk om u voor de KMC toertocht aan te melden.

Programma kick-off avond 10 mei

17.00 uur: Inloop
17.15 uur: Welkomstwoord DataByte
17.30 uur: Presentatie Michael Boogerd
18.30 uur: Dinerbuffet
19.30 uur: Fotomoment en uitreiken tenues voor de deelnemers KMC

Programma KMC toertocht 21 mei

08:00 uur: Ontvangst en samenstellen energiepakket
08:15 uur: Welkomstwoord DataByte en Michael Boogerd
08:45 uur: Fotomoment
09:30 uur: Start route vanuit DataByte
We sluiten na de tocht (vanaf +/- 13.30 uur) gezamenlijk af met een broodje en drankje in ons eigen café ’t Groene Hart.

Event details

Datum

Kick-off 10 mei

KMC 21 mei

Tijden

17.00-19.30 uur

08.00-15.30 uur

Locatie

DataByte B.V.
Drukkerij 3
4651SL Steenbergen

Aanmelden voor de kick-off en/of toertocht.

Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor dit event.