Magazine DataByte

DataByte Magazine 2018/2019

Inspiratie: download

DataByte Magazine 2018/2019

Met gepaste trots presenteren wij ons DataByte Magazine.

DataByte magazine
Download nu

Download nu het DataByte Magazine 2018/2019

Het DataByte Magazine 2018/2019 waarin we samen met u vooruitkijken èn terugkijken! De ICT markt is continu in beweging. Vooruitkijken, vooroplopen en innoveren zijn typerend voor onze markt. Al deze aspecten zitten in ons DNA verweven en hebben daarom een prominente plek gekregen in ons magazine!

In dit magazine staan voornamelijk onze gewaardeerde klanten en relaties centraal! Klanten vertellen over de wijze waarop ICT bijdraagt aan het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. Denk hierbij aan de inzet van digitalisering, Impact Mapping, de moderne werkplek of door de optimale ‘cultural fit’ welke wij met onze klanten nastreven. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor u? En hoe kunnen wij u hierin adviseren? In ons magazine vertellen wij u er, uiteraard samen met onze klanten, graag alles over!

Aan de hand van inspirerende verhalen en verrassende interviews komen talloze facetten van ons bedrijf aan bod. Naast deze inspiratie vanuit klanten, geven wij u ook graag inzicht in onze interne processen. Zo zijn wij het afgelopen jaar ISO 27001 & NEN 7510 gecertificeerd. Deze certificeringen tonen aan dat wij een systematische werkwijze hanteren in het beveiligen van uw bedrijfsgegevens. In ons magazine blikken we hier dan ook met trots op terug.

Een transparante bedrijfsvoering en open communicatie vinden wij erg belangrijk. Wij hopen dat dit DataByte Magazine daaraan bijdraagt.

Magazine DataByte
Download nu

Download nu het Jaarmagazine 2019