Netwerkoptimalisatie 

Dienst: Basisdienstverlening

Netwerkoptimalisatie 

Netwerkoptimalisatie: uw optimale ICT-omgeving

U wilt een optimaal functionerende ICT-omgeving die bij u past. Of u nu werkt vanuit de Cloud, op basis van een eigen centraal gehost platform, op uw eigen locatie of in een gecombineerde vorm (hybride). Wij creëren uw ideale ICT-omgeving. 

De ideale ICT-omgeving is voor iedereen anders  

De ene organisatie vindt het prettig om met een lokaal netwerk te werken, een andere organisatie werkt gedeeltelijk of geheel vanuit de Cloud. Wij optimaliseren uw ICT-omgeving op het gebied van mobiliteit, actualiteit, flexibiliteit, stabiliteit en performance. Wij inventariseren, integreren en realiseren met én voor u de beste oplossing die aansluit op uw organisatie specifieke wensen

Veilige ICT-omgeving zoals u wenst  

De ideale ICT-omgeving is voor iedereen verschillend. Maar over één punt zijn al onze klanten het eens: zij willen zo veilig mogelijk werken, zodat de continuïteit van hun bedrijfsprocessen niet in gevaar wordt gebracht.  

Onderstaande risico’s zijn verleden tijd met onze netwerkoptimalisatie

  • Virusaanvallen,  
  • netwerkproblemen, 
  • datalekken van persoons– en organisatiegegevens,  
  • verbroken internetverbindingen,  
  • te weinig opslagruimte,  
  • back up-problemen  

Het DataByte-multidisciplinaire Securityteam  

Ons multidisciplinaire Securityteam is gespecialiseerd op het gebied van veiligheid. Dit deskundige team voert uitgebreide security checks uit op uw ICT-omgeving. Daarna worden resultaten geanalyseerd met de IT-manager en uw persoonlijke klantenadviseur om tot het beste advies te komen. Als full service ICT-dienstverlener begrijpen wij dat de juiste ICT-oplossing niet voldoende voor u is. Met de DataByte-dienst Managed Services beheren en onderhouden wij uw ICT. Zo bewaakt u niet alleen dat uw ICT-omgeving veilig is, maar ook dat deze veilig blijft

Dankzij de Monitoring-oplossing, die onderdeel is van Managed Services, worden servers, werkstations en/of (mobiele) apparatuur op afstand door ons bewaakt. De monitoring is gekoppeld aan de afdeling Support. Onze collega’s zorgen voor snelle responstijden en duidelijke oplossingen!  

Meer weten?

Neem contact op met Kevin (Senior Netwerk Engineer)

Succesverhaal over netwerkoptimalisatie

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.