Managed wifi

Managed wifi

Oplossing: Infrastructuur en cloud

Managed wifi

Managed wifi

Draadloos netwerk is een belangrijk onderdeel van uw digitale omgeving. Het maakt een scanoplossing in een magazijn of productieomgeving mogelijk, maar zorgt er ook voor dat medewerkers altijd online kunnen werken. Wij begrijpen dat wifi belangrijk is voor de processen binnen uw organisatie, daarom verzorgen wij een managed wifinetwerk dat goed werkt én veilig is.

Veilig draadloos netwerk met managed wifi

Goed werkende, veilige wifi is een belangrijk onderdeel van elke digitale omgeving. Zeker weten dat het draadloos netwerk voldoende bandbreedte biedt en altijd veilig werkt? Met onze managed wifi nemen wij het beheer van uw draadloos netwerk volledig over. Uw medewerkers en eventuele bezoekers kunnen altijd gebruik maken van een snel, betrouwbaar wifinetwerk binnen uw organisatie.

Wifi oplossingen passend bij uw organisatie

Uiteraard houden we bij de inrichting en het beheer van het zakelijke wifinetwerk rekening met uw specifieke eisen en wensen. Op basis van een wifi site survey richten we het netwerk in zodat het perfect aansluit bij uw locatie. Kiest u voor onze managed wifi? Dan investeert u eenmalig in de access points van het draadloze netwerk en wordt u eigenaar van deze access points. Vervolgens betaalt u maandelijks voor het beheercontract en zorgen wij ervoor dat uw verbinding stabiel, snel, veilig en betrouwbaar is en blijft.

Liever geen eenmalige investering in access points? Met onze WaaS-oplossing leaset u access points in de vorm van een serviceabonnement. Zo heeft u altijd een oplossing die bij uw organisatie past!

Voordelen van managed wifi

  • Schaalbaar: Voeg eenvoudig gebruikers toe of verwijder gebruikers van het netwerk.
  • Beveiliging: Maak u geen zorgen over de veiligheid van uw wifinetwerk, wij zorgen voor een veilige verbinding.
  • Responsetijden: Ervaar de snelle signalering en rapportering van eventuele problemen die we herkennen in uw netwerk.
  • Persoonlijke wensen: Laat het managed wifinetwerk inrichten aan de hand van een wifi site survey, zodat het perfect aansluit bij uw locatie.
  • Eigenaarschap: Kies voor managed wifi en blijf zelf eigenaar van access points óf kies voor Wifi as a Service en betaal maandelijks een vast bedrag.
  • Optimale verbinding: Profiteer van snelle wifi die altijd beschikbaar is en bijdraagt aan de continuïteit van processen binnen de organisatie.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Succesverhalen over managed wifi

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.