Managed Wifi

Dienst: Basisdienstverlening

Managed Wifi

Managed Wifi: stabiel, snel, veilig en betrouwbaar  

In uw organisatie is een draadloos netwerk een belangrijk onderdeel van de digitale omgeving. Een draadloos netwerk maakt bijvoorbeeld een scanoplossing in een magazijn of productieomgeving mogelijk en medewerkers kunnen gebruik maken van een mobiele werkplek. Belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen dus. Dit begrijpen wij. Daarom verzorgen wij u een draadloos netwerk die goed werkt én veilig is. 

Draadloos netwerk

Dankzij onze Wifi-oplossing loopt de kwaliteit en continuïteit van uw draadloze netwerk geen risico. Wij bewaken uw draadloze netwerk continu, zodat problemen snel en eenvoudig gesignaleerd en aan u gerapporteerd kunnen worden. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker een verkeerde Wifi-code gebruikt of veel data downloadt. 

Wifi-oplossing: eenmalige investering

Met uw keuze voor onze Wifi-oplossing investeert u eenmalig in het draadloze netwerk en bent u eigenaar van de accespoints. Daarnaast betaalt u maandelijks voor het beheercontract

De voordelen van Managed Wifi:

  • Uw draadloze netwerk werkt optimaal en is veilig
  • U bent en blijft eigenaar van de accespoints
  • Optimale controle en snelle opvolging van (veiligheids)problemen. 
  • In combinatie met onze WaaS-oplossing bieden wij u altijd een oplossing die bij u past! 

 

Betaalt u liever een maandelijks vast bedrag, in de vorm van een service-abonnement waarbij u de accespoints leaset? Bekijk dan eens onze WaaS-oplossing. Zo heeft u altijd een oplossing die bij u past!  

Veilig Wifi netwerk

Meer weten?

Neem contact op met Jeffrey (Wifi expert)

Succesverhaal over Managed Wifi

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.