Cyber security

Managed Internet Security

Dienst: Basisdienstverlening

Managed Internet Security

Borg de kwaliteit van uw internetverbinding

In 2020 is internet gelijk aan stromend water uit de kraan. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voor u dus gewoon goed moet werken. Organisaties zijn afhankelijk van deze basisvoorziening. U wilt problemen met de veiligheid en de capaciteit van de internetverbinding voorkomen, zodat u zorgeloos kunt werken en uw processen operationeel blijven.

Managed internet security

Met onze Internet Security-oplossing, controleren wij uw internetverbinding en de prestaties van uw firewall 

Met behulp van overzichtelijke rapportages krijgt uw organisatie inzage in de veiligheid van de internetverbinding en zijn adequate monitoring en goede opvolging van (veiligheids)problemen mogelijk. Dankzij het beheer wordt ook inzichtelijk of de capaciteit van uw internetverbinding voldoet en op welke momenten de maximale capaciteit bereikt wordt. 

Dankzij de geavanceerde Internet Security-oplossing van DataByte is de kwaliteit van uw internetverbinding geborgd. U kunt vertrouwen op een internetverbinding die optimaal functioneert!  

De voordelen van managed internet security: 

  • Uw organisatie beschikt (door actieve monitoring) over een veilige en goed functionerende internetverbinding. 
  • U heeft inzage in het internetverbruik. 
  • Controle en adequate opvolging van (veiligheids)problemen door DataByte. 
Meer weten?

Neem contact op!

Succesverhaal over managed internet security

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.