Managed Online back-up

Managed Online back-up

Met de Online Back up-oplossing van DataByte beschikt u over een compleet geautomatiseerde back-up van uw organisatiegegevens. 

Organisaties werken tegenwoordig met grote hoeveelheden data, of het nu om persoonsgegevens gaat of om andere (vertrouwelijke) organisatiegegevens. U wilt te allen tijde toegang hebben tot uw gegevens, zodat bij overhoopte (veiligheids)problemen uw data niet verloren gaan.

Online back-up

Met de Online Back up-oplossing van DataByte beschikt u over een compleet geautomatiseerde back-up van uw organisatiegegevens. Wij beheren de Online Back up-oplossing op afstand en integreren deze in onze Monitoring-oplossing, zodat uw back-ups continu worden gecontroleerd.  

Nieuwste en veiligste technologie

Uw organisatiegegevens worden via de nieuwste en veiligste technologie gecomprimeerd en versleuteld verzonden en opgeslagen in een beveiligd datacentrum. Het datacentrum is optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld diefstal en brand. Dankzij de dienst bent u vrij van gebruik van tapestreamers, tapes en back up-software. En heeft u geen last van jaarlijkse nieuwe licenties.  

Offline back-up

U hoeft zich in noodsituaties geen zorgen te maken over het verloren gaan van uw organisatiegegevens; het is altijd mogelijk om uw back up in te lezen en de back up van de vorige dag terug te plaatsen. Ook is het mogelijk om offline back ups te maken. 

Met de gecontroleerde Online Back up-oplossing van DataByte zijn uw organisatiegegevens op een veilige manier gearchiveerd en 24 per dag voor u bereikbaar. 

Uw voordelen: 

  • Uw organisatiegegevens worden door DataByte veilig en geautomatiseerd opgeslagen in een professioneel datacentrum. 
  • Uw bedrijfsgegevens zijn altijd beschikbaar. 
  • In noodsituaties zijn back-ups terug te plaatsen.