Managed Antispam

Managed Anti Spam

De Anti Spam-oplossing van DataByte is een effectieve manier om de e-mailserver te beschermen tegen virussen, spam, spoofing, reclame, digitale nieuwsbrieven, phishing e-mails en spyware-aanvallen. 

E-mails zijn één van de belangrijkste zakelijke communicatiemiddelen. Vanwege de hoeveelheid e-mails en het delen van postvakken, kan onverhoopt een spambericht binnenkomen, waardoor uw digitale omgeving geïnfecteerd raakt met bijvoorbeeld een virus.

Bescherm uw mailserver

De Anti Spam-oplossing van DataByte is een effectieve manier om de e-mailserver te beschermen tegen virussen, spam, spoofing, reclame, digitale nieuwsbrieven, phishing e-mails en spyware-aanvallen. Het ontvangen van spamberichten en het risico op virussen zijn tot een minimum beperkt. 

Up to date en optimaal

Een handige bijkomstigheid is dat de e-mailserver niet alleen gecontroleerd wordt op belangrijke anti spam blacklists, maar nog een aantal effectieve methodes gehanteerd worden om de Anti Spamoplossing up to date en optimaal te houden. Tevens is deze oplossing compatibel met alle e-mailservers en kan exact worden afgestemd op uw organisatie. 

Wij beheren uw Antispam oplossing

De Anti Spam-oplossing wordt door DataByte beheerd, zodat uw organisatie geen omkijken heeft naar de intensieve filtering van ongewenste spamberichten, want de e-mails worden eerst gecontroleerd voordat ze binnenkomen bij de gebruiker. De Anti Spam-oplossing is overigens een perfecte aanvulling op onze Antivirus-oplossing. 

Met de betrouwbare Anti Spam-oplossing van DataByte is uw inbox goed beschermd tegen ongewenste e-mails. 

 Uw voordelen: 

  • Uw inbox is zeer goed beveiligd tegen ongewenste spamberichten. 
  • De Anti Spam-oplossing wordt afgestemd op uw organisatie. 
  • Goede controle en filtering van ongewenste spamberichten door DataByte.