cybersecurity

Kennissessie informatiebeveiliging

Dienst: Verbeteren met ICT

Kennissessie informatiebeveiliging

Kennissessie informatiebeveiliging: leer risico’s herkennen

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is er veel aandacht voor het beveiligen van persoonsgegevens. Wekelijks zijn er publicaties van onjuiste verwerkingen en andere beveiligingsincidenten rondom persoonsgegevens. 
Na deze twee à drie uur durende interactieve sessie (voornamelijk voor directie en managers) wordt het herkennen van eventuele risico’s makkelijker. Een directe bijdrage aan uw beveiliging.

Adequate reactie

Organisaties krijgen steeds meer vragen rondom de gegevens die worden verwerkt. Een adequate reactie wordt verwacht. Foutieve reacties of het verkeerd beoordelen van een incident kan een negatief gevolg hebben. Dit gevolg kan een financiële sanctie vanuit de Autoriteiten zijn, maar in veel gevallen volgt er een vertrouwensbreuk in uw dienstverlening 

Intellectueel eigendom

De wetgeving zegt niets over het intellectuele eigendom, iets wat voor veel organisaties juist een essentieel onderdeel is van het bestaan. De Nederlandse economie is een kenniseconomie waarin het intellectuele eigendom beschermen dus van groot belang is.  

Wat wordt behandeld in een kennissessie informatiebeveiliging?

Tijdens de kennissessie informatiebeveiliging worden medewerkers (voornamelijk de directie en managers) op hoofdlijnen geïnformeerd over informatiebeveiliging en de bescherming van uw intellectueel eigendom.  

ICT-Security: in elke fase zeker van uw zaak

DataByte ondersteunt u te voldoen aan de AVG-wetgeving. Dit doen wij door:

ICT-security
Meer weten?

Neem contact op met Martijn (Innovatie Manager)

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.