DataByte Cloud

Dienst: Basisdienstverlening

DataByte Cloud  

Werken vanuit de DataByte Cloud  

U bereikt uw digitale werkomgeving eenvoudig altijd en vanaf elk type device met de DataByte Cloud. Werken vanuit de Cloud is anno 2020 niet meer weg te denken uit uw ICT-landschap en biedt vele mogelijkheden. Wij inventariseren, integreren en realiseren met én voor u de veiligste en best passende oplossing die aansluit op uw organisatie specifieke wensen

Flexibel in het aantal gebruikers, functionaliteit, capaciteit en snelheid 

Met dDataByte Cloud krijgt u een op maat gemaakte digitale werkomgeving; u bent verzekerd van een werkplek die voldoet aan uw wensen. Ook bent u volledig schaalbaar;  u betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik en u bent flexibel in het aantal gebruikers, functionaliteit, capaciteit en snelheid.  

Wij maken uw applicaties Cloud-ready  

Cloud oplossing koppelen wij lokale applicaties aan de Cloud applicaties. Of als uw lokale applicaties in eerste instantie niet geschikt zijn voor de Cloud, maken wij ze hier geschikt voor. Verder maken wij gebruik van de modernste Cloud-configuraties en bieden wij webapps die u extra gemak bieden. 

DataByte Cloud: vanaf elk type device bereikbaar  

Uw DataByte Cloudwerkplek is vanaf elk type device te gebruiken. Medewerkers kunnen vanaf elke locatie via internet inloggen en maken hierbij gebruik van tokens om de veiligheid van uw digitale werkomgeving te waarborgen. U heeft de keuze uit een standaardoplossing en een oplossing op maat, bijvoorbeeld voor uw eigen applicatie.  

Onze Datacenters  

Wij maken gebruik van twee verschillende datacenters in Nederland waar uw bedrijfsgegevens veilig worden opgeslagen. De datacenters voldoen aan de hedendaagse veiligheids- en kwaliteitseisen waarmee alle data binnen de Nederlandse grenzen worden opgeslagen.

Cloud varianten 

In de DataByte Cloud maken we onderscheid in drie varianten: Shared Cloud, Hybrid Cloud en Private Cloud.  

De voordelen van onze DataByte Cloud:

  • Uw digitale omgeving is afgestemd op uw organisatie specifieke wensen en behoeften
  • Schaalbare dienst: u betaalt wat u verbruikt 
  • Uw digitale omgeving is veilig te bereiken vanaf elk type device 
  • U heeft geen lokale voorzieningen, maar u werkt veilig vanuit de DataByte Cloud
  • Alle data worden door DataByte veilig opgeslagen in professionele datacenters
Meer weten?

Neem contact op met Vincent (IT Manager)

Succesverhaal over DataByte Cloud

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.