Altijd veilig verbonden

Oplossing: Infrastructuur en cloud

Altijd veilig verbonden

Altijd veilig verbonden

Hoe afhankelijk is uw organisatie van ICT-systemen? Van gerobotiseerde fabriekshallen tot de Domotica in de zorg, ICT voor veel organisaties bedrijfskritisch en ondersteunt uw organisatieprocessen. Het is daarom erg belangrijk om uw ICT-omgeving goed te beveiligen, want een storing kan veel negatieve impact hebben op uw organisatie.

Altijd veilig verbonden met de Security Fabric

De dienst altijd veilig verbonden bieden we aan op basis van de Fortinet Security Fabric. De Security Fabric zorgt dat netwerkcomponenten zoals firewalls en switches volledig integreren. Er ontstaat op deze manier één beveiligingsplatform waar alle apparaten eenvoudig te beheren zijn. Niet alleen het internetverkeer van buiten naar binnen wordt beschermd, maar ook het interne netwerkverkeer wordt beveiligd door de Security Fabric.

Eén beheerplatform voor security

Vanuit het Security Fabric beheerplatform wordt naast technisch beheer ook gedragsanalyse toegepast op het (internet)verkeer. Middels geautomatiseerde besluitvorming wordt bepaald of verkeer geblokkeerd wordt om beveiligingsincidenten te voorkomen. Bij het herkennen van afwijkend gedrag wordt een werkplek automatisch in quarantaine geplaatst. Wij nemen dan contact op met de betreffende medewerker. Doordat de internetconnectiviteit gemonitord toegestaan blijft, kunnen onze specialisten de werkplek op afstand controleren.

Voordelen van altijd veilig verbonden

  • Schaalbaar: Breid het aantal firewalls en switches eenvoudig uit.
  • Beschikbaarheid: Maak gebruik van redundant uitgevoerde apparatuur en verhoog de beschikbaarheid.
  • Beheerbaarheid: Integreer firewalls en switches volledig tot één beheerplatform.
  • Beveiliging: Beveilig uw ICT-omgeving altijd door tijdige installatie van updates en continue monitoring.
  • Support: Besteed het beheer en de gebruikersondersteuning uit aan onze specialisten met managed services.
  • Werkbaarheid: Zorg ervoor dat veiligheid en werkbaarheid in balans blijven en creëer met de security fabric een veilige, werkbare omgeving.

Meer weten?

Neem contact op met Emile

Onze partners

Iedere dag het beste resultaat behalen voor onze klanten, dat doen wij niet alleen. Bij DataByte werken we samen met verschillende partners en leveranciers. 

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.