Teams vergadering

Thuiswerken

Campagne

Thuiswerken

Haal alles uit uw thuiswerkdag

De regering heeft een beroep gedaan om waar mogelijk thuis te werken. Dat vraagt natuurlijk nogal wat van u en uw collega’s. Hoe kunt u productief vanuit huis (samen)werken en zorgt u ervoor dat dit veilig gebeurd?

Een virtuele werkplek waar iedereen mee aan de slag wil én kan

Met de Moderne werkplek werken uw medewerkers overal op een veilige manier samen en zijn zij flexibel in hun keuze van devices en apps. Zo laat u uw medewerkers efficiënter werken. Zeker nu de veranderende tijd daar zo nadrukkelijk om vraagt. 

Wij zorgen voor een werkplek waar iedereen mee aan de slag wil én kan. Onze adoptie consultants zijn ook op afstand voor u bereikbaar. Door middel van een virtuele interactieve sessie helpen zij u en uw collega’s op weg.

Samenwerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams is hét samenwerkingsplatform van Microsoft, waarmee u gemakkelijk communiceert via chat, virtueel vergadert, uw documentopslag regelt, presenteert vanaf afstand en gewoon uw dag- of weekstart met collega’s houdt. Zo werkt u op afstand zonder de afstand te voelen!

Uitgebreide back-up en restore van uw documenten

Zorg, ook als uw medewerkers thuiswerken, voor een goede back-up! AvePoint is een onbeperkte cloud-to-cloud back-up service voor uw Office 365-onderdelen zoals Teams, SharePoint Online, Exchange Online, Project Online, OneDrive for Business, Groups, Planner en Public Folders.

Zo gaat er geen data verloren nu medewerkers veel met Office 365 onderdelen werken!

Security baseline: werkbaarheid en veiligheid in balans

Het belangrijke Cloud-component van de Moderne werkplek zorgt (naast de vele voordelen) ook voor nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid & compliancy

De security baseline, gebaseerd op het licentiehuis van Microsoft 365, verhoogt het niveau van beveiliging en is meer dan een traditionele antivirus!

De baseline zorgt voor een optimale configuratie waarin security en werkbaarheid in balans blijven. Medewerkers worden bijvoorbeeld geattendeerd op mogelijke beveiligingsrisico’s, zonder dat er direct een blokkering van uw gegevens plaatsvindt. Zo loopt u geen risico, nu uw medewerker veel vanuit huis werken!

Meer weten?

Neem contact op met Peter (Directeur Business Development)

Haal alles uit uw thuiswerkdag met onze diensten

Dankzij deze diensten maken wij altijd samenwerken mogelijk!

Laat u inspireren

We nemen u graag mee in alles wat wij zien gebeuren in de markt en waarin wij toegevoegde waarde zien voor onze klanten. Dit doen we door onze expertise uitvoerig en proactief met u te delen. Oók als we niet bij u aan tafel zitten.
Tags: