Campagnes

Het snel veranderende ICT- landschap

Niets is zo veranderlijk als ICT. Hoe houdt u al deze ontwikkelingen bij? En nog belangrijker, hoe zorgt u ervoor dat deze ontwikkelingen u nóg succesvoller maken? Precies daar richten wij onze campagnes op in. Campagnes met een oplossing. Een oplossing die voor u werkt! 
drie pijlers van ICT-security

ICT-security

De beveiliging van uw ICT-omgeving kunt u zien als een complex bouwwerk dat rust op de volgende drie pilaren: Beleid, techniek en mens. Uw organisatie optimaal beveiligen tegen aanvallen? Besteed dan genoeg aandacht aan alle drie de pijlers en zorg dat deze op elkaar aansluiten.

Read more
Software op maat

Smartfactory

Bouw uw fabriek van de toekomst! Stap voor stap digitaliseren wij uw organisatie. De integratie van data en processen zorgt ervoor dat uw organisatie snel kan inspelen op veranderingen in de productie en proactief kan handelen.

Read more
ICT in de zorg

Moderne werkplek in de zorg

Door middel van de DataByte Moderne werkplek kunt u een groot gedeelte van de administratieve ballast, zoals het onnodig dubbel invoeren, foutieve invoer door het handmatig inkloppen van papieren gegevens en het persé op kantoor moeten zijn om bij dossiers te kunnen, voorkomen.

Read more